Distelfeesten 2022

We toveren het Pelderijn en omgeving voor de 2e keer om tot een feestplein met activiteiten voor jong en oud!


Vrijdag 2 september

Kermistocht
Doe je trekschoenen maar aan! We zetten het weekend sportief in met een wandeltocht in Sint-Joris georganiseerd door Wandelclub Beernem vzw. Ontdek het kanaal, de bossen en veldwegels rond ons fijn dorpje waarlangs de routes je zullen leiden.
Start is in zaal Sinjo (Lattenklieversstraat 28, 8730 Sint-Joris) tussen 7u30 en 15u00 met afstanden van 4-6-12-18 km!

Walking Dinner
Eet jullie buikjes vol tijdens ons buffet op voetjes! En dat mag je letterlijk nemen, want wij zullen rondwandelen met kleine en grote hapjes terwijl jullie kunnen keuvelen aan je tafel of die van je buur. Traiteur Jimmy zal er terug voor zorgen dat niemand hongerig naar huis gaat voor de schappelijke prijs van €20!

Schrijf je nu in via: inschrijvingen walking dinner


Zaterdag 3 september

Rommelmarkt met zomerbar
Kom kuieren door de straten van Sint-Joris en tik de koop van je leven op de kop tijdens de jaarlijkse rommelmarkt georganiseerd door Feestcomité Reigerlo! Zo’n 400 standhouders zullen hun verborgen schatten verhandelen tussen 6u00 en 17u00. Tussendoor zijn jullie welkom op onze zomerbar op het Pelderijn met springkasteel voor de kleinsten en Belgisch kampioen Panna Martijn Debbaut!

Zelf een stand open houden aan €2 de lopende meter? Bel het nummer 04 77 51 70 58 – Marc Blomme.

Koers op Rollen
Haal op zaterdagavond de Flandrien in je naar boven en doe mee aan onze Koers op Rollen! In deze competitie ga je met je team de strijd aan op de sprint, afvallingswedstrijd en ploegenkoers. Tussen de races zorgen we dat er voldoende ambiance is zodat supporters zich niet moeten vervelen!

Meer info op: koers op rollen

Kermisfuif
Na de Koers op Rollen houden we de tent open en de tap lopend! Tot 3u zijn jullie welkom op onze afterparty!


Zondag 4 september

Kinderkoers
Na de volwassenen de avond voordien, is het op zondag tijd voor de jonge fietsertjes onder ons! De Kassei Klievers organiseren voor de 2e keer hun Kinderkoers voor kinderen van het 1e kleuter tot 6e leerjaar. Er worden aangepaste afstanden voorzien rond het Pelderijn volgens leeftijd. Supporters op post want de kermisbar zal terug open zijn!
Schrijf je nu in via: inschrijvingen kinderkoers

The Flash Lights @ Café De Brug
Vanaf 16u wordt het wat zonniger op het terras van Café De Brug want dan komt de band The Flash Lights hun podium verlichten. Kom gratis genieten van hun optreden!

Maandag 5 september

Seniorennamiddag
We sluiten het kermisweekend af met een namiddag vol ambiance! Regy zal zorgen voor meezingers en country van de jaren 70,80 en 90 die hij brengt met de nodige humor. Iedereen is welkom tussen 13u30 en 18u00 voor koffie en gebak, maar vooral plezier en vermaak!
Inschrijven door €10 over te schrijven op het rekeningnummer BE72 7512 1124 4216 voor 30/08/2022!

Verdere info via Daisy:
Tel: 0473 91 62 58
E-mail: roland.goethals5@telenet.be